HOU, HOU, HOU!!! Dobrodošli na hou.hr, najbolji portal u regiji!

Ovdje svaki dan osjećamo magiju Božića, ali to nije sve što nudimo. Nismo samo običan portal, mi smo najbolji izvor pouzdanih, vjerodostojnih i točnih informacija o svemu što vas zanima!

Naše višegodišnje iskustvo, stručnost i tradicija to dokazuju!

Zašto smo drugačiji od ostalih? Jednostavno, zato što smo:


»POUZDANI«

HOU portal koristi najbolji i najkvalitetniji standard pisanja. Zahvaljujući timu vrhunskih pisaca, postali smo jedno od najpouzdanijih izvora informacija u regiji.


»VJERODOSTOJNI«

Naš se tim sastoji od vrlo iskusnih i educiranih stručnjaka. Oni diligentno rade na pisanju svakog projekta s preciznošću, vještinom i detaljnim istraživanjem. S ponosom možemo reći da svaki članak dolazi iz pera profesionalaca koji su se posvetili istraživanju i pružanju preciznih informacija.


»TOČNI«

Sav naš sadržaj potkrepljen je KVALITETNIM informacijama iz NAJBOLJIH izvora. Uzimajući u obzir samo provjerene i kredibilne izvore uglednih medija; .gov web mjesta, akademskih istraživačkih institucija i medicinski recenziranih istraživanja. Tako osiguravamo da svaka informacija koju čitate bude točna i ažurirana.


ZAŠTO NAM MOŽETE VJEROVATI

Naša misija je pružiti čitateljima kvalitetne tekstove koji su temeljeni na dokazima i stručnom znanju. Posvećeni smo kreiranju kvalitetnih, točnih i pouzdanih informacija koje doprinose boljem razumijevanju i informiranju naših čitatelja.


VIZIJA

Vidimo se kao autoritet u online prostoru, gdje je svaka informacija proizvod opsežnih istraživanja, stručne analize i provjerenih izvora. Težimo izgradnji platforme koja će postati nezaobilazna točka za sve koji traže autentične i vjerodostojne informacije.


CILJ

Naš cilj je stalno održavanje visokih standarda stručnosti i točnosti, pružajući čitateljima sadržaj koji je ne samo relevantan, nego i potkrepljen na čvrstim dokazima, verificiranim istraživanjima i stručnim mišljenjima.


TRANSPARENTNOST

Transparentnost je ključna za nas. Jasno ističemo izvore naših informacija, surađujemo s priznatim stručnjacima i otvoreni smo za povratne informacije. Svaka objavljena informacija podliježe rigoroznom procesu provjere kako bismo osigurali njezinu ispravnost i pouzdanost.


EKSPERTIZA (STRUČNOST)

Naš tim se sastoji od stručnjaka s dokazanim iskustvom i edukacijom u svojim područjima. Njihova stručnost, zajedno s opsežnim istraživanjem i stručnom analizom, čini temelj našeg portala. Kontinuirano ulažemo u daljnju edukaciju i stručno usavršavanje našeg tima, kako bismo uvijek bili u korak s najnovijim znanstvenim saznanjima i trendovima.


REZULTATI

Na HOU.hr, posvećenost rezultatima ide ruku pod ruku s našim nastojanjem da pružimo informacije koje su ne samo točne, već i uistinu korisne. Kako bismo osigurali da naš sadržaj postiže željeni učinak, usko surađujemo s našom zajednicom, tražeći povratne informacije, provodeći ankete i analizirajući podatke o interakciji korisnika s našim sadržajem.


No, nije dovoljno samo reći da smo postigli određene rezultate – važno je i dokazati.

Osim toga, svjesni smo važnosti kontinuiranog obrazovanja i prilagodbe u digitalnom svijetu, pa redovito pregledavamo i ažuriramo naš sadržaj kako bismo osigurali njegovu relevantnost i točnost. Naši rezultati odražavaju ne samo našu stručnost, već i transparentnost u našem pristupu i stalnu posvećenost izvrsnosti.


Uvijek smo otvoreni za prijedloge pa nas slobodno kontaktirajte! Za liječnički savjet trebate razgovarati s vašim liječnikom.

Molimo vas da se svakako upoznate s uvjetima korištenja našeg web portala. Hvala!

NAŠ UREDNIČKI TIM


Bruno

Bruno – glavni urednik i autor

Moje ime je Bruno, završio sam novinarstvo i novinar sam s više od 10 godina iskustva. Kroz te godine sam stekao veliko iskustvo u pisanju, kreativnom pisanju, istraživanju te uređivanju sadržaja na renomiranim medijima i portalima. U slobodno vrijeme često sam u prirodi, a najviše se veselim Sljemenu. Autor i urednik sam na ovom popularnom portalu jer pišem o stvarima koje i mene zanimaju. Volim sve detaljno istraživati te imati točne i precizne informacije o svemu što me zanima.


Antonija
Antonija

Antonija – autorica

Zovem se Antonija i ja sam programerka, autorica tehničkih članaka i zagrižena ljubiteljica fitnessa više od deset godina. Radila sam na brojnim tehničkim i web projektima za mnoge velike i poznate tvrtke. Najviše prijatelja stječem u teretani! Volim prirodu, ukusnu hranu i uživam provoditi vrijeme s mojom obitelji. Uz to, brinem za tehničko zdravlje ovog web portala. Zašto? Uvijek sam željela imati mjesto koje pruža pouzdano, precizno i ažurno informacije s realnim pristupom zdravijem životu, prehrani, kondiciji, dobrobiti i prije svega…HRANI!


Ana Tea
Ana Tea

Ana Tea – autorica

Bok društvo, ja sam Ana Tea. Kada je u pitanju hrana onda tu nemam mana – šala mala. Činjenica je kako u kuhinji nemam nepoznanica, a to svjedoče brojni uspjesi, godine iskustva i stečeni certifikati. Pripremam sva jela i tu nema stručnije te iskusnije osobe od mene, a kada vidite sve moje recepte onda će vam biti jasno i zašto je to tako. Moja strast prema hrani nije samo hobi, to je moja karijera i misija, a moja knjiga “Brze i jednostavne krem juhe” samo je jedan od načina kako to i dokazujem.


Krunoslav
Krunoslav

Krunoslav – direktor

Pozdrav dragi čitatelji! Ja sam Krunoslav, po zanimanju diplomirani ekonomist. Hvala vam što posjećujete naš web portal! S opsežnim SEO znanjem, koje sam stekao radom s inozemnim portalima, želim ovom portalu pružiti sve potrebno da budemo što bolje i kvalitetnije dostupni našim čitateljima. Vrhunska kvaliteta, jednostavnost, točnost i pristupačnost treba biti jedan od osnovnih ciljeva. Prosječnost možete vidjeti i na drugim mjestima, mi želimo biti bolji od ostalih i postati najbolji web portal. A naravno to možete vidjeti kroz naš sadržaj koji je uvijek detaljno i stručno napisan.

Naš cijeli Tim možete pronaći u Impresumu.


Vaše mišljenje je bitno

Cijenimo povratne informacije svih naših čitatelja. Stoga, imate komentare ili prijedloge, slobodno nas kontaktirajte.


Mišljenja naših čitatelja

Vi ste najbolji portal u Hrvatskoj!”

Ivan Marković, Sesvete

Čitam vaše objave jer znam da su iscrpne…”

Sonja Blažić, Međimurje

Vrlo detaljni članci u kojima pronalazim sve informacije, hvala vam.”

Boris Horvat, Zadar

Razumljivo i jasno pišete i zato uvijek čitam

Bara Žinić, Bjelovar

Imate puno tema i stručnih pisaca

Drago Kovač, Zagreb

Odlično web mjesto i šaljem samo pohvale.”

Tomica Romić, Zagreb