Dobrodošli na HOU.hr, najbolji portal u regiji!

Zašto smo drugačiji od ostalih? Jednostavno, zato što smo:

hou.hr pouzdani

»POUZDANI«

HOU portal koristi najbolji i najkvalitetniji standard pisanja. Naši vrhunski pisci čine nas jednim od najpouzdanijih blogova na webu danas.

hou.hr točni

»TOČNI«

Sav naš sadržaj potkrepljen je KVALITETNIM informacijama iz NAJBOLJIH izvora. Koristimo izvore samo iz uglednih medijskih stranica; .gov web mjesta, akademskih istraživačkih institucija i medicinski recenziranih istraživanja.

hou.hr vjerodostojni

»VJERODOSTOJNI«

Naš se tim sastoji od vrlo iskusnih i educiranih pisaca. Oni diligentno rade na pisanju svakog projekta s preciznošću, vještinom i detaljnim istraživanjem.


 

NAŠI AUTORI

Antonija

Zovem se Antonija i ja sam programerka, autorica i zagrižena ljubiteljica fitnessa više od deset godina. Najviše prijatelja stječem u teretani! Volim prirodu, ukusnu hranu i uživam provoditi vrijeme s mojom obitelji. Uz to sam i autor na ovom web portalu. Zašto? Kao bivša kuharica i visoko zdravstveno osviještena osoba željela sam stvoriti mjesto koje pruža pouzdano, precizno i ažurno informacije s realnim pristupom zdravijem životu, prehrani, kondiciji, dobrobiti i prije svega…HRANI!


Bruno

brunoMoje ime je Bruno, po zanimanju sam tehničar za računarstvo. Završio sam menadžment u suvremenom poslovanju. U slobodno vrijeme često sam u prirodi, a najviše se veselim Sljemenu. Autor sam na ovom portalu jer pišem o stvarima koje i mene zanimaju. Volim sve detaljno istraživati te imati točne i precizne informacije o svemu što me zanima.


Ana Tea


TEHNIČKI DIREKTOR

Krunoslav

KrunoslavPozdrav dragi čitatelji! Hvala vam što posjećujete naš web portal! S opsežnim SEO znanjem, koje sam stekao radom s inozemnim portalima, želim ovom portalu pružiti sve potrebno da budemo što bolje i kvalitetnije dostupni našim čitateljima. Vrhunska kvaliteta, jednostavnost, točnost i pristupačnost treba biti jedan od osnovnih ciljeva. Prosječnost možete vidjeti i na drugim mjestima, mi želimo biti bolji od ostalih i postati najbolji web portal.


 

Uvijek smo otvoreni za prijedloge pa nas slobodno kontaktirajte! Za liječnički savjet trebate razgovarati sa svojim doktorom.