Dobrodošli na HOU.hr, najbolji portal u regiji!

Zašto smo drugačiji od ostalih? Jednostavno, zato što smo:

hou.hr pouzdani

»POUZDANI«

HOU portal koristi najbolji i najkvalitetniji standard pisanja. Naši vrhunski pisci čine nas jednim od najpouzdanijih blogova na webu danas.


hou.hr vjerodostojni

»VJERODOSTOJNI«

Naš se tim sastoji od vrlo iskusnih i educiranih pisaca. Oni diligentno rade na pisanju svakog projekta s preciznošću, vještinom i detaljnim istraživanjem.


hou.hr točni

»TOČNI«

Sav naš sadržaj potkrepljen je KVALITETNIM informacijama iz NAJBOLJIH izvora. Koristimo izvore samo uglednih medija; .gov web mjesta, akademskih istraživačkih institucija i medicinski recenziranih istraživanja.


NAŠ STRUČNI TIM


bruno
Bruno

Bruno – autor istraživač

Moje ime je Bruno, po zanimanju sam tehničar za računarstvo. Završio sam menadžment u suvremenom poslovanju. U slobodno vrijeme često sam u prirodi, a najviše se veselim Sljemenu. Autor sam na ovom portalu jer pišem o stvarima koje i mene zanimaju. Volim sve detaljno istraživati te imati točne i precizne informacije o svemu što me zanima.


Antonija – web developer

Zovem se Antonija i ja sam programerka, autorica tehničkih članaka i zagrižena ljubiteljica fitnessa više od deset godina. Najviše prijatelja stječem u teretani! Volim prirodu, ukusnu hranu i uživam provoditi vrijeme s mojom obitelji. Uz to brinem za tehničko zdravlje ovog web portala. Zašto? Kao bivša kuharica i visoko zdravstveno osviještena osoba uvijek sam željela imati mjesto koje pruža pouzdano, precizno i ažurno informacije s realnim pristupom zdravijem životu, prehrani, kondiciji, dobrobiti i prije svega…HRANI!


Ana Tea
Ana Tea

Ana Tea – stručna kuharica

Bok društvo, ja sam Ana Tea. Kada je u pitanju hrana onda tu nemam mana – šala mala. Činjenica je kako u kuhinji nemam nepoznanica. Pripremam sva jela i tu nema stručnije osobe od mene, a kada vidite sve moje recepte onda će vam biti jasno i zašto je to tako.


Krunoslav
Krunoslav

Krunoslav – direktor

Pozdrav dragi čitatelji! Ja sam Krunoslav, po zanimanju diplomirani ekonomist. Hvala vam što posjećujete naš web portal! S opsežnim SEO znanjem, koje sam stekao radom s inozemnim portalima, želim ovom portalu pružiti sve potrebno da budemo što bolje i kvalitetnije dostupni našim čitateljima. Vrhunska kvaliteta, jednostavnost, točnost i pristupačnost treba biti jedan od osnovnih ciljeva. Prosječnost možete vidjeti i na drugim mjestima, mi želimo biti bolji od ostalih i postati najbolji web portal. A naravno to možete vidjeti kroz naš sadržaj koji je uvijek detaljno i stručno napisan.


Uvijek smo otvoreni za prijedloge pa nas slobodno kontaktirajte! Za liječnički savjet trebate razgovarati sa svojim doktorom. Molimo vas da se i upoznate s uvjetima korištenja našeg web portala. Hvala!