Hou.hr je prvenstveno posvećen pružanju kvalitetnih informacija, ali i promicanju održivosti te društveno odgovornog poslovanja.

Naša misija se proteže dalje od poslovnog uspjeha; težimo biti katalizator pozitivnih promjena u društvu i okolišu.


Naša posvećenost društvenoj odgovornosti i održivosti

Ekološka svijest

Ekološka svijest: U našem svakodnevnom poslovanju težimo minimiziranju utjecaja na okoliš. To uključuje korištenje digitalnih tehnologija koje smanjuju potrebu za tiskanim materijalima, promicanje recikliranja i smanjenje otpada te podršku zelenim inicijativama.


Podrška lokalnoj zajednici

Podrška lokalnoj zajednici: Aktivno sudjelujemo u lokalnim projektima i inicijativama koje promiču društveni razvoj, obrazovanje i kulturu. Vjerujemo da je jačanje lokalne zajednice ključno za izgradnju boljeg društva.


Etičko poslovanje

Etičko poslovanje: Naš poslovni model temelji se na transparentnosti, poštenju i etičkim standardima. Posvećeni smo održavanju visokih etičkih standarda u svim aspektima našeg poslovanja.


Podrška održivim inicijativama

Podrška održivim inicijativama: Suradnja s organizacijama i projektima koji se bave održivošću i zaštitom okoliša je dio naše poslovne filozofije. Kroz partnerstva i suradnju, doprinosimo širim društvenim i ekološkim ciljevima.


Inicijativa #Doniraj

Posebno smo ponosni na našu kategoriju #Doniraj, gdje ćemo aktivno promovirati i podržavati udruge i ustanove kojima je potrebna pomoć. Ova inicijativa omogućuje našim čitateljima da saznaju sve točne informacije te da se izravno uključe u humanitarne aktivnosti i na taj način pruže podršku onima kojima je najpotrebnija.

Primjer članka možete pronaći ovdje: Udruga Vukovarski leptirići treba našu pomoć!


Inovativni pristup društvenoj odgovornosti

U sklopu naše misije pružanja dodatnih vrijednosti našim korisnicima, Hou.hr s ponosom nudi niz besplatnih online alata dizajniranih da informiraju, educiraju, ali i olakšaju svakodnevne odluke.

Naši alati, uključuju:

Oni potvrđuju našu predanost pružanju pouzdanih, znanstveno utemeljenih i lako dostupnih resursa za sve. Ova inicijativa je odraz naše stručnosti i autoritativnosti u digitalnom prostoru, težnje ka transparentnosti i pouzdanosti, te našeg nepokolebljivog fokusa na korisnika, potvrđujući našu ulogu kao pouzdanog partnera u vašem digitalnom putovanju.


Naša vizija za budućnost

Težimo kontinuiranom unapređenju naših praksi u području društvene odgovornosti i održivosti. Naša vizija je biti primjer kako tvrtka može imati pozitivan utjecaj na društvo i okoliš, istovremeno pružajući vrhunske usluge.

Kroz našu inicijativu #Doniraj, nadamo se stvoriti most solidarnosti između naših čitatelja i onih u potrebi, čime doprinosimo izgradnji snažnije i humanije zajednice.