Čestitke za rođendan kolegici

rođendan kolegice

Sretan rođendan, draga kolegice! Neka tvoj dan bude ispunjen smijehom, radosti i hrpom finih kolača!

Draga moja kolegice, želim ti prekrasan rođendan pun lijepih trenutaka i sjajnih uspomena. Uživaj u svakoj sekundi!

Kolegice, sretan ti rođendan! Neka ti ovaj poseban dan donese sreću, zdravlje i sve što ti srce poželi.

Draga kolegice, neka tvoj rođendan bude početak godine ispunjene uspjehom i blagostanjem. Sretan i veseo rođendan!

Sretan rođendan kolegice! Želim ti dan pun osmijeha, sunca i slavlja. Uživaj u svakoj minuti svog posebnog dana.

Sretan rođendan kolegice! Neka tvoj dan bude pun iznenađenja i radosti koji i ti nama donosiš u ured.

Draga naša kolegice, ovim putem želimo ti prekrasan rođendan ispunjen ljubavlju, smijehom i mnogo torte. Uživaj!

Sretan rođendan, najbolja kolegice! Neka ti svaki dan nove godine bude bolji od prethodnog.

čestitka za rođendan kolegici

Na tvoj poseban dan, šaljem ti želje za sreću, zdravlje i poslovni uspjeh. Sretan ti rođendan!

Draga kolegice, sretan rođendan! Neka tvoje slavlje bude veliko kao tvoje srce i svijetlo kao tvoj osmijeh.

Sretan rođendan kolegice naša! Znamo da se ne pita damu o godinama, ali koliko si ti točno puta proslavila 29. rođendan do sada? Sve najbolje ti želimo.

Draga kolegice, sretan rođendan! Neka tvoj dan bude pun iznenađenja – a da nisu sve iz HR odjela… Uživaj u svom danu!

Želim ti sretan rođendan i puno sreće u novoj godini života. Ako ti zatreba pomoć s brojanjem svjećica na torti, tu sam za tebe.

Kolegice, sretan ti rođendan! Evo ti savjet za danas: ako ne možeš zapamtiti što se dogodilo na zabavi, onda je bila uspješna.

Sretan rođendan, kolegice! Neka tvoj dan bude tako fantastičan kao i tvoja sposobnost da pronađeš najbolje memeove za svaku priliku.

Sretan ti rođendan kolegice! Kada bih ti poželio/poželjela sve najbolje i da ti se ispune sve želje, ali onda bih morao/morala raditi tvoj posao dok ih ostvaruješ. Pa… neka ti se ispune skoro sve!

Za tvoj rođendan, obećajem da ću danas preuzeti sve tvoje dosadne zadatke. Šalim se, naravno. Ali za ozbiljno, sretan rođendan i neka ti dan bude manje stresan od uobičajenog ponedjeljka!

rođendanska čestitka za kolegicu

Draga kolegice, sretan rođendan! Evo rođendanski savjet: godine su samo broj, ali ako ikada zaboraviš koji je točno taj broj, uvijek možemo reći da je to ‘iskustvo’.

Sretan rođendan! Znamo da se kaže ‘što više, to bolje’, ali to se ne odnosi na godine, zar ne? Šalim se, danas brojimo samo osmijehe, torte i dobre želje. Uživaj u svakoj minuti!

Sretan rođendan, draga kolegice! Neka svjetlost iz svemira obasja tvoj put i donese ti mir, ljubav i radost u svakom koraku koji napraviš.

Na ovaj poseban dan, želim ti ne samo sretan rođendan, već i putovanje ispunjeno duhovnim rastom, unutarnjim mirom i beskonačnom ljubavlju. Sretan rođendan kolegica draga!

Neka te svaki dan vodi nova svjetlost, neka ti svaki izazov bude prilika za poslovni rast, a svaka radost podsjetnik na beskrajnu ljubav koja te okružuje. Sve najbolje za rođendan!

Na tvoj rođendan, šaljem ti želje za mir, sreću i duhovno obilje. Neka tvoja putovanja budu ispunjena otkrićima, tvoje lekcije razumijevanjem, a tvoje srce zahvalnosti. Sretan rođendan i sve najbolje kolegice draga!

Sretan rođendan, draga kolegice! Neka ovaj dan bude početak još jedne godine ispunjene dubokim duhovnim iskustvima, osobnim rastom i neograničenom radosti.

Želimo da te svaka nova godina približi tvojoj istinskoj esenciji i unutarnjem miru koji tražiš. Sretan i veseo rođendan draga naša kolegice!

Sretan rođendan, draga kolegice! Zahvalni smo što te imamo u našem timu i želimo ti godinu punu uspjeha, zdravlja i radosti.

Sretan rođendan, kolegice, i neka ti svaki novi dan donese nešto prekrasno.

Draga kolegice, sretan rođendan! Želim ti godinu ispunjenu predivnim trenucima, novim avanturama i ostvarenjem svih tvojih snova. Sve najbolje!

Sretan rođendan! Hvala ti što svojim radom, entuzijazmom i pozitivnošću inspiriraš sve nas. Uživaj u svakom trenutku ovog posebnog dana!

Neka tvoj rođendan bude početak najbolje godine dosad, kolegice. Zahvalni smo za tvoje prisustvo u našim životima i radujemo se još mnogo divnih trenutaka zajedno. Sretan i veseo rođendan ti žele kolege iz tvog ureda.

Sretan rođendan, predivna kolegice! Tvoja prisutnost osvjetljava naš radni prostor i čini svaki dan boljim. Neka ti godina koja dolazi donese sve što ti srce poželi.

Sretan ti rođendan! Neka ti ovaj dan donese svu radost koju unosiš u naše živote svaki dan. Zahvalni smo što imamo priliku raditi s tako inspirativnom osobom kao što si ti.

Za rođendan želimo da tvoje srce bude ispunjeno srećom, tvoj um mirnom, a tvoje nadolazeće godine obilježene postignućima i zadovoljstvom. Sve nabolje za rođendan!

I ovo će vas zanimati:


Ostavi komentar

Prije ostavljanja komentara pročitajte Pravila komentiranja i propise unutar čl. 94 Zakona o elektroničkim medijima.