Najunikatniji pokloni za useljenje: budite gosti za poželjeti!

pokloni za useljenje

Iako inspirativno, useljenje u novi dom nerijetko zna biti vrlo stresno.

Kako bismo našim najbližima olakšali cijeli proces, važno je biti uz njih dok kroz sve to prolaze, a to ćemo najljepše istaknuti malim znakovima pažnje.

Zlatno pravilo je: sve što ne biste i sami željeli dobiti za useljenje, nemojte niti poklanjati drugima!

Kako bismo vam reducirali izbor darova, izdvojili smo neke od originalnih ideja koje nisu skupe, a vrlo su praktične te se na njih često zaboravlja prilikom useljenja.

 

Košara za rublje napunjena stvarima za svakodnevicu

košara za veš

Prilikom useljenja, zaokupljeni kupnjom kućanskih aparata i namještaja često zaboravljamo na sitnice koje su nam važne za svakodnevni život.

Upravo je to idealno pokloniti prijateljima koji se sele u novi dom – košaru za rublje punu raznih sitnica.

Primjerice, u neku lijepu košaru stavi se toaletni papir, kvačice za rublje, otvarač za vino, različite krpe, daska za rezanje ili ribež za sir, nekakvo sredstvo za čišćenje, ljuštilica za krumpir, stalak za papirnate ručnike i slične sitnice.

Potrudite se da to izgleda što ljepše i da se vidi kako je napravljeno s puno pažnje i ljubavi – njima će to puno značiti.

Uključite maštu, pogledajte oko sebe i neka vam to posluži kao inspiracija za poklon paket koji će zasigurno oboriti s nogu onoga tko ga dobije!

 

Set papuča za goste, mop ili kanta za smeće

kućne papuče

Neke od stvari koje se također zaborave prilikom shoppinga za useljenje su papuče za goste, kuhinjska vaga, mop čistač, kanta za smeće, čak i tava za palačinke.

To su sitnice koje se mogu pokloniti same ili uz dodatak boce dobrog vina, a ne zahtijevaju velik budžet.

 

Personalizirani otirač

personalizirani otirač

Ideje za natpise na otiračima su zaista brojne.

Od klasičnog “prezime” otirača do šaljivih natpisa, na vama je samo da na vrijeme naručite svoj i da budete što originalniji prilikom odabira.

Garantiramo kako bi svatko bio oduševljen ovakvim poklonom, a imat će ga dugo i uvijek će ga podsjećati upravo na vas.

 

Stablo limuna u tegli

stablo limuna

Kažu da se sobne biljke poklanjaju samo u slučaju da znate da ih osoba voli, no nama se ovo čini kao izvrsna univerzalna ideja za poklon.

Bio to limun u tegli ili home-made terarij za biljke, ovaj dašak prirode uklopit će se u svaki dom, posebno u onaj novouređeni.

 

Stalak za začine

stalak s začinima

…ali pun. Pustite mašti na volju – stavite začine koje možda sami nikada ne biste kupili, kao i one klasične.

Ovo je idealan poklon za gurmane, a odlično će poslužiti i onima koji ne kuhaju toliko strastveno.

 

Poštanski sandučić, stalak za kišobrane i lopata za snijeg

lopata za snijeg

Kupite im ovo i dajte se kladiti da neće dobiti originalniji poklon za useljenje!

Definitivno se nitko neće sjetiti kupiti ove sitnice, a naročito domaćini koji su već umorni od dugog popisa stvari za shopping.

 

Difuzor i set eteričnih ulja

eterična ulja

Malo skuplja opcija, ali svakako vrlo lijep poklon, posebice pušačima.

Prostor će im uvijek biti osvježen i mirisan, a uz set eteričnih ulja moći će se u potpunosti opustiti i uživati u mirisima svoga novog doma.

 

Ilustracije za zid

zidna ilustracija

Za razliku od bezličnih slika koje su obavezan poklon od barem jednog gosta prilikom useljenja, personalizirana ilustracija učinit će vaš dar posebnim i zanimljivim.

Ne možemo znati hoće li se slika uklopiti u stil i ostale dekoracije u domu, no ukoliko si damo truda i kupimo personaliziranu sliku dobit ćemo prekrasan dar.

Idealno bi bilo pokloniti ilustraciju sa smiješnim situacijama iz života ili, naravno, situaciju vezanu uz stambeno pitanje.

Pored svega, nećete pogriješiti s personaliziranim stalkom za ključeve ili drugim stvarčicama na koje možete i sami, uz malo truda, ispisati prezime domaćina i time učiniti poklon još posebnijim.

Na kraju krajeva, uvijek možete pokloniti klasične poklone poput seta posuđa, nekog manjeg kućanskog aparata ili posteljine.

 

I na kraju

Ukoliko vas niti jedna od ovih ideja ne oduševi, budite najoriginalniji gost i uz minimalno vremena i truda uplatite domaćinima wellness ili kratko putovanje.

Vjerujte, trebat će im opuštanje od proživljenog stresa za vrijeme selidbe.

Kao što već i sami znate, njima je najljepši poklon vaša podrška tijekom cijelog procesa, prema tome, fokusirajte se na pomoć koju im pružate, a pokloni će biti samo šlag na tortu!


Ostavi komentar

Prije ostavljanja komentara pročitajte Pravila komentiranja i propise unutar čl. 94 Zakona o elektroničkim medijima.