Kaufland katalog s aktualnim akcijama i novim ponudama

novi kaufland katalog

Kaufland je veliki trgovački lanac opće poznate crvene boje. Na policama trgovina ima raznoliku ponudu različitih asortimana dostupnih cijena. Korisnici u Hrvatskoj definitivno vole ovaj lanac i katalog Kauflanda je vrlo tražen.

Vrlo često, a sigurno svakog tjedna dostupan je novi katalog Kauflanda s novim promocijama i akcijama za različite proizvode svih vrsta prehrambenih i neprehrambenih artikala. Gotovo nam je već običaj u ovakvim vrstama članaka nekako istaknuti da je bitno prije odlaska u kupovnu napraviti popis potrebne robe.

Nakon toga svakako provjeriti katalog Kauflanda kako biste vidjeli što je trenutačno na akciji i što će biti uskoro na akciji. Tako planiranom kupovinom zasigurno možete uštedjeti na vremenu, a naravno i na novcu.

 

Kaufland katalog

Jedan on najboljih kataloga prepoznatljive crvene boje i uvijek dobrih ponuda. Imajte na umu kako aktualni katalog Kauflanda uvijek možete pronaći na službenoj stranici prodajnog lanca.

Poveznicu na katalog možete vidjeti malo niže u članku. Svaki tjedan novi katalog donosi i nove ponude. Na početnoj stranici je vidljivo vremensko razdoblje od kada i do kada ta ponuda vrijedi.

Ponekad ta ponuda i vremenska razdoblja ovise o godišnjem dobu, određenim događajima i nadolazećim blagdanima. Nadalje, važno za znati je kako se u svim katalozima Kauflanda nalaze zaista različite ponude svih vrsta artikala.

 

Ovdje možete prelistati ili preuzeti novi i aktualni Kauflandov katalog

Kao što smo već istaknuli, novi katalog Kauflanda dostupan je na web stranici tog prodajnog lanca i to po opcijom Aktualni katalozi. I samo prodajno mjesto napominje da je katalog sigurno dostupan barem tri dana prije početka akcijskog razdoblja.

Uz tjedne ponude imaju često i razne druge ponude i posebne kataloge. Nama je običaj pretražiti ponudu na službenim stranicama prodajnih lanaca jer samo tako smo 110% sigurni da je to službeni katalog Kauflanda.

Iz tog razloga ovdje niže u tekstu pronaći ćete poveznicu na službeni web Kauflanda, odnosno na lokaciju gdje je dostupan aktualan Kaufland katalog.

Provjerite ili preuzmite NOVI Kaufland katalog => https://www.kaufland.hr/aktualni-katalozi.html

Katalog možete listati online, povećavati i smanjivati prikaz, te naravno preuzeti ga kao pdf datoteku na vaše računalo.

 

Povijest Kauflanda

Povijest Kauflanda seže još u davnu 1930. godinu. Ipak, prva Kauflandova poslovnica otvorena je 1984. godine u Njemačkoj. U Hrvatskoj pak prvi Kaufland otvoren je prije 21 godinu, odnosno 2001. godine. Trenutačno Kaufland u Hrvatskoj ima više od 40 poslovnica. Sjedište u Hrvatskoj je u Zagrebu.

 

Proizvodi & kvaliteta

Intenzivna suradnja s dobavljačima bitna im je zbog transparentnosti nabavnog lanca. Zato na njihovo proizvodima uz QR kodove možemo pratiti porijeklo mesnih i ribljih proizvoda. Kvaliteta mesa im je vrlo važna i žele kupcima pružiti samo najbolje svježe meso. Isto tako važni su im i neprehrambeni asortimani pa tako za proizvode od pamuka koriste pamuk organskog podrijetla.

 

Ponude, novi tjedni popusti i aktualne akcije

Pametna potrošnja počinje s pametnom uštedom. Zbog toga je dobra ideja provjeriti katalog i vidjeti što je i kada na akciji. Ono što smo već usvojili, u Kauflandu često možemo naći dobre ponude i sigurno svaki tjedan budu određeni asortimani na akcijskim cijenama.

Ako postoji roba koju želite i trebate kupiti onda provjerom kataloga možete pronaći sigurno poneki artikl koji vam treba, a koji je trenutačno povoljniji nego inače.

Dakle, svakako redovno provjeravajte aktualne ponude, odnosno što će tek postati aktualno i prema tome planirajte  kupovinu. Ako vam nije žurba nabaviti neki artikl tada pričekajte s kupovinom ako u katalogu uočite da će uskoro taj artikl biti povoljniji. Možete kupiti veće količine tog proizvoda. U svakom slučaju na web stranicama Kauflanda sigurno su dostupne tjedne i ostale aktualne i buduće ponude.

 

Što ima i kako izgleda Plodine katalog – online verzija i letak

Svi prodajni lanci imaju dostupan online katalog koji je uvijek dostupan baš kao i letak. Takvi katalozi odnosno letci nalaze se u trgovinama i to na više lokacija koje su najfrekventnije. Ako ga kojim slučajem niste uspjeli vidjeti onda zamolite prodavače da vam ustupe katalog. Naravno, kada ste u posjedu letka svakako provjerite ponudu prije odlaska u trgovinu.

Katalog koji je u digitalnom online izdanju možete pronaći u opciji Aktualni katalozi na korporativnoj web stranici Kauflanda. Točnu lokaciju odnosno link pružili smo vam gore više u članku. Trebate kliknuti na prelistaj katalog kako biste ga prelistali ili preuzeli kao pdf.

Katalog je opširan pa tako zna imati i dobro preko 30 stranica. Početna stranica ima detalje o aktualnim akcijama specifičnih izdvojenih artikala. I naravno jasno istaknuto vremensko razdoblje važenja ponude.

Početne selekcije kataloga sastoje se od prehrambenim ponudama. To često budu pekarski proizvodi, mesni proizvodi, ribe, mliječni proizvodi, slastice, sokovi i slična roba. Te sekcije imaju posebno istaknute ponude tzv. Eksplozija svježine. Nakon početka i sredine koja je uglavnom vezana za prehranu i namirnice, slijedi drugi dio koji je pak većinom vezan uz neprehrambene proizvode.

To bi značilo kako u tim dijelovima ima opreme za pranje rublja, za održavanje osobne higijene, kupaonskih pomagala, raznog alata, odjeće, tehnologije i ostalih artikala široke potrošnje.

 

Zaključak za kraj

Kaufland pripada u sam vrh popularnosti, ima svoje vjerne kupce koji mu ne iznova vraćaju. Kaufland katalog je među ljepšim katalozima zbog dobro poznate crvene boje i opširnosti ponude. Naša osobna iskustva s ovim trgovačkim lancem su jako dobra. Gotovo da je nemoguće naići na red na blagajni. Želimo samo dodatno napomenuti kako ovaj članak NIJE plaćen niti sponzoriran ili na bilo koji način kompenziran od strane Kauflanda.

Koristimo ovu priliku kako bismo prenijeli zaključak jedne studije iz 2021. godine koja je zaključila da smo počeli impulzivnije kupovati i više novaca trošiti tijekom ove pandemije. (1) Stoga moramo pripaziti i kontrolirati naše kupovne navike kako bismo uživali u kupovini i trošili manje.

Za nas, dobar početak je izrada popisa kupovine, provjere dostupnih ponuda i akcije i planiranje kako bismo prošli što povoljnije. Iz osobnih iskustva znamo kako to može dovesti do ozbiljnih ušteda, naravno uz malo veći utrošak vlastite energije i vremena,. Zato za kraj ističemo da je uvijek dobro provjeriti aktualne ponude na katalogu Kauflanda, Konzuma, Lidla, Plodina ili Tommy-a.


Ostavi komentar

Prije ostavljanja komentara pročitajte Pravila komentiranja i propise unutar čl. 94 Zakona o elektroničkim medijima.