Novi Pepco katalog s izvrsnim ponudama i akcijama

novi pepco katalog

Pepco je sve popularniji europski trgovački lanac sa širokom ponudom odjeće i kućanskih proizvoda po relativno pristojnim cijenama.

Zapravo nije veliko iznenađenje što je Pepco katalog jedan od vrlo traženih kataloga kod nas u Hrvatskoj. Aktualni novi katalozi dostupni su vrlo često, a dobra stvar je što možemo prijavom na njihov newsletter saznati unaprijed kada će biti dostupan i katalog s novom ponudom.

Možda Pepco katalog, odnosno letak, ne izlazi toliko često kao kod nekih drugih trgovačkih lanaca, međutim on je itekako dovoljno kvalitetan te sadrži vrlo zanimljive ponude i akcije.

 

Aktualni Pepco katalozi

Nove i aktualne ponude mogu se vrlo lako pronaći na službenim web stranicama Pepco prodajnog lanca. One se stalno ažuriraju i uvijek su dostupne neovisne od kuda i kako pristupate web stranici.

Kao i na svim ostalim letcima jasno je vidljivo kada počinje ponda iz aktualnog letka te kada ta ponuda završava. Letak se može online putem pregledati ili preuzeti na lokalno računalo, tablet, mobitel i sl. u pdf formatu.

Također, letak možete podijeliti s vašim prijateljima i / ili pratiteljima na društvenim mrežama.

 

Gdje provjeriti aktualan Pepco katalog?

Kao što smo već spomenuli katalog od Pepca možete uvijek pronaći online na web stranici same trgovine. Nalazi se pod izbornikom Letak. Mi uvijek preporučamo da aktualne i ažurne letke tražite na službenoj web stranici prodajnog mjesta. Samo tako ćete biti sigurni u ispravnost podataka.

Stoga i ovdje niže imate poveznicu na Pepco službenu web stranicu gdje je online putem uvijek dostpan novi i ažurni katalog.

Pregledajte ili preuzmite novi Pepco katalog => https://pepco.hr/letak/

Katalog, odnosno letak, uvijek možete prelistati ili prema želji preuzeti u pdf formatu.

 

Povijest Pepca

Početak ovog poduzeća je i ne tako davne 1999. godine. Prve trgovine otvorene su u Poljskoj i to 2004. godine. U Europi imaju preko 2.600 prodajnih mjesta, a od toga u Hrvatskoj čak 97.

Prve trgovine u Hrvatskoj otvorene su tijekom 2017. godine.

 

Proizvodi

U Pepcu imaju velik izbor odjeće za obitelj i proizvoda za kuću po pristupačnim cijenama. Ističu kao prednost vrlo široku ponudu proizvoda po najnižim cijenama koju prodaje ugodno i profesionalno osoblje.

Misija im je osigurati pristup svim proizvodima po najnižim cijenama, vizija je postati najveća i najjeftinija obiteljska trgovina, a strategija održiva djelatnost urazvoj zaposlenika, kupaca i proizvoda.

 

Kvaliteta

Kvaliteta cjelokupne usluge od vitalne im je važnosti. Žele biti mjesto koje pruža najbolje za kupca i njegovu obitelj. Baš zato svi proizvodi trebaju zadovoljite zadane standarde.

Kontrolni tim stručnjaka brine da to tako i bude. Sigurnost, učinkovitost i kvaliteta nešto su na što stavljaju poseban naglasak.

 

Certifikati i oznake

Iz Pepca su posebno ponosni na oznake i certifikate koje imaju. Pa tako imaju organski pamuk vrhunske kvalitete iz ekološkog uzgoja. U smislu podrške održivosti imaju proizvode od recikliranog poliestera.

Imaju certifikat Oeko Tex standard 100 za sigurnost tekstilnih proizvoda, te Oeko Tex made in green koja jamči kemijsku sigurnost proizvoda te potvrđuje ekološko socijalne uvjete proizvodnje. Uz navedene imaju i niz drugih certifikata poput GOTS, Organic 100, Recycled Claim Standard 100 i sl.

 

Aktualne ponude i povoljne akcije

Aktualne pogodnosti i promotivne akcije treba provjeravati na službenim profilima društvenih mreža ili naravno na službenoj web stranici trgovine.

Ako imate namjeru kupovati robu ili određene proizvode za kućanstvo onda svakako redovito provjeravajte dostupne akcije. Isplati se pratiti akcije jer neki artikli znaju biti i dosta povoljniji u odnosu na redovnu cijenu, pa tako možete i uštedjeti.

 

Sadržaj kataloga Pepca (online digitalni letak)

Pepco ima dostupan online katalog, a on je ustvari i letak koji je najčešće raspoloživ u trgovinama. Neovisno provjeravate li online ili papirnati letak, dobro bi bilo da to učinite prije odlaska u kupovine kako biste sve mogli bolje organizirati.

Početna stranica online letka sadrži određene izdvojene ponude i razdoblje u kojem je ponuda iz kataloga važeća.

U nastavku kataloga možete vidjeti ostale aktualne ponude iz asortimana kućanskih proizvoda te odjeće i obuće za sve.

Možete vidjeti naslovnicu kataloga koji će sljedeći biti aktualan, a uz pretplatu na email newsletter možete saznati i kada taj novi katalog bude dostupan.

 

I za kraj

Iako je u Hrvatskoj otvorio prve trgovine 2017. godine, Pepco postaje jedan od popularnijih trgovačkih lanaca. Zbog širokog asortimana povoljnih cijena katalog od Pepca je jedan od traženijih. Iako smo usluge ove trgovine koristili nekoliko puta, konačni sud i mišljenje ćemo dati tek kada trgovinu posjetimo barem 20-tak puta.

Katalogom, odnosno letkom smo zadovoljni, iako bismo voljeli da izlaze češće i sadrže još veći asortiman. Želimo istaknuti da ovaj članak nije financiran ili bilo kako kompenziran od strane Pepca. Kako određena novija istraživanja pokazuju da trošimo sve više, onda je svakako dobro barem prije kupovine provjeriti u katalozima koji proizvodi su na akciji.

Radi toga zaista je dobro prolistati katalošku ponudu Pepca, Konzuma, Lidla, Plodina, Kauflanda, Tommy-a i ostalih trgovačkih lanaca.