Aktualni Plodine katalog s novim akcijama i ponudama

katalog plodina

Plodine su veliki trgovački lanac koji je poznat zbog široke ponude razne robe dostupne kroz pristupačne cijene. Očito je to prepoznato od strane kupaca jer je katalog Plodina jedan od najtraženijih kataloga od svih poznatih trgovačkih lanaca.

Svaki tjedan možemo pronaći novi Plodine katalog koji sadrži aktualnu ponudu raznih prehrambenih, ali i neprehrambenih proizvoda. Prije nego se uputite u trgovinu, svakako napravite popis potrebne robe.

Nakon što ste izradili taj popis i znate sve što vam treba, svakako odvojite nekoliko minuta i provjerite u novom katalogu Plodina ima li što na akciji s vašeg popisa.

Bitno je dobro isplanirati kupovinu kako biste uštedjeli vrijeme i novac.

 

Plodine katalog

Nemojte zaboraviti da uvijek aktualne nove kataloge možete pronaći na korporativnoj stranici Plodina. Poveznicu možete pronaći malo niže. Tjedno možete vidjeti važeći katalog, odnosno od kada i do kada je ta ponuda važeća.

Katalozi uvijek imaju određene na naslovnici istaknute proizvode. Oni ovise o ponudi, o godišnjem dobu i/ili blagdanima.

Isto tako, u svim katalozima Plodina mogu se pronaći ponude, razno raznih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na akciji.

 

Prelistajte ili preuzmite aktualan Plodine katalog

Dakle, uvijek dostupne nove kataloge od Plodina pronaći ćete na korporativnim stranicama samog prodajnog mjesta. Mi svima i preporučamo da uvijek na taj način istražujete aktualnu ponudu jer jedino tako 100% znate da je to službeni katalog Plodina.

Ovdje malo niže smo vam stavili i link na službenu stranicu Plodina i to na lokaciju gdje možete pronaći aktualan katalog. Katalog Plodina je dostupan za listanje, a ako tako želite, možete ga i preuzeti kao pdf datoteku.

Ovo je poveznica na kojoj je novi katalog Plodina => http://www.plodine.hr/aktualna-ponuda/katalozi/

 

Povijest Plodina

Plodine d.d. osnovane su davne 1993. g. u gradu Rijeci gdje je ujedno i sjedište. Prema zadnjem dostupnom financijskom izvještaju Plodine imaju više od 100 prodajnih mjesta i više od 3.000 zaposlenika.

Jedan su od najvećih i najpopularnijih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

 

Proizvodi & kvaliteta

Cilj im je kvalitetu i ponudu prilagoditi svim interesima i željama svojih kupaca i to posebno na dobroj kvaliteti svježeg mesa, voća i povrća s fokusom na domaće proizvođače.

Smatraju važnim imati supermarkete modernog europskog izgleda sa širokom ponudom različite robe. Pored toga važnost pridaju i edukaciji zaposlenika te unapređenju prodaje.

 

Aktualne ponude, tjedni popusti i akcije

Ako želite pametno trošiti, odnosno kupovati sa uštedom, onda je pametna ideja prolistati katalog i vidjeti koja je roba na akciji. Naime, u Plodinama su svaki tjedan pojedini artikli raznih vrsta po povoljnijim cijenama, odnosno na akcijskim popustima.

Pa je tada ustvari pametno obaviti kupovinu određenih artikala koji su povoljniji nego inače, naročito ako je to nešto što inače kupujete i treba vam u kućanstvu. Dakle, provjeravajte aktualnu ponudu, provjeravajte što će biti idući tjedan na akciji i prema tome prilagodite kupovinu.

Ponekad je dobro pričekati s kupovinom određenog proizvoda ako u katalogu primijetite kako će upravo taj proizvod biti na akciji. Na službenoj stranici Plodina biti će dostupne takve tjedne akcije, ali ne samo te, nego i ostale aktualne ponude.

 

Što sve sadrži Plodine katalog – online katalog i letak

Kod većine prodajnih lanaca uvijek je dostupan online digitalni katalog koji je nerijetko ujedno i letak. Taj letak je dostupan na prodajnim mjestima na vidljivim mjestima, poput blagajni, ulaza i izlaza. Ako ga ne uspijete pronaći onda svakako zatražite od zaposlenika da vam ustupe primjerak letka. Provjerite što se nudi u tom letku prije kupovine ili još bolje kod planiranja kupovine, a prije samog odlaska u trgovinu.

Sam katalog u online izdanju nalazi se na web stranici Plodina, u opciji aktualni i katalozi,. Točnu poveznicu možete vidjeti u ovom članku gore. Kao i kod većine ostalih kataloga i u ovom naslovnica pruža informacije o aktualnim ponudama za određene izdvojene artikle. Naravno, tu prije svega možete vidjeti kada počinje i kada će završiti ponuda iz kataloga.

Prvi dio kataloga uvijek je rezerviran za prehrambenu ponudu i to je najčešće iz asortimana pekarskih proizvoda, kolača, grickalica, mesa, ribe, mliječnih potrepština, slastica, sokova i sl. Imaju i posebne odjeljke tzv. Svježa mesnica koja je naravno rezervirana za ponudu mesa. Zatim je tu Svježa tržnica sa ponudom voća i povrća i Gastro kutak s ponudom gotove hrane. Odjeljak More & mi sadrži ponudu riba, a odjeljak Svježa pekarnica ima razne pekarske proizvode. Nakon toga su uglavnom neprehrambeni proizvodi poput higijenskih potrepština, deterdženta, cvijeća, različitih kuhinjskih pomagala, pokrivača, jastuka, odjeće i svega ostaloga.

Kraj je osiguran za određene specifične kratkotrajne ponude i popuste.

 

I na kraju

Plodine možda nisu najpopularniji prodajni lanac, međutim svakako spadaju u sam vrh prodajnih lanaca po odabiru kupaca. Ono što je isto tako sigurno da je katalog Plodina jedan od popularnijih. Naše iskustvo s Plodinama je u većini slučajeva pozitivno, naročito po pitanju gužvi koje nisu kao u nekim drugim prodajnim lancima i uređenju koje je zaista jako dobro. Sada kada smo ovo sve naveli moramo napomenuti kako ovaj članak NIJE plaćen niti na bilo koji drugi način kompenziran od strane Plodine ili nekog drugog.

I još jedna bitna činjenica koju valja imati na umu. Jedno istraživanje objavljeno tijekom 2021. g., ustvrdilo je kako zbog Covid-19 situacije kupci kupuju impulzivnije i k tome troše više. (1) Očito je kako svakako trebamo raditi na samokontroli. Jedino tako možemo pametnije kupovati i ponekad uštedjeti. Zasigurno je dobar start prije kupovanja izraditi popis za kupovinu.

Naravno, nakon toga provjeriti kataloge i vidjeti kakva je gdje ponuda, odnosno gdje ćemo proći najpovoljnije. Smatramo, a iz vlastitog iskustva i vidimo, da uštede na kupovini mogu biti značajne. Zaključujemo da je pametno uvijek prelistati novi i / ili aktualni Plodine katalog, katalog Lidlakatalog Konzuma, katalog Kauflanda ili katalog Tommy-a.


Ostavi komentar

Prije ostavljanja komentara pročitajte Pravila komentiranja i propise unutar čl. 94 Zakona o elektroničkim medijima.