MULLER katalog s novim aktualnim ponudama

katalog mullera

Muller je popularni europski trgovački lanac sa širokom ponudom asortimana u više od 800 prodajnih mjesta diljem Europe. S obzirom na kvalitetu, urednost i profesionalnost nismo iznenađeni popularnošću kataloga ovog trgovačkog lanca.

Ustvari Muller katalog je stalno među 10 najtraženijih kataloga. Vjerojatno nema tjedna, a da nema novog aktualnog kataloga iz Mullera. I dok ovo pišemo imaju na svojem webu jasno označenu ponudu u katalozima, časopisima, letku i posebnu ponudu na jedan dio asortimana koji je povoljniji nego inače.

 

Novi Muller katalozi

Jasno je kako najnovije i aktualne ponude na razne proizvode možemo pronaći na službenim web stranicama Mullera. Te stranice se stalno ažuriraju kako bi se jasno istaknula aktualna ponuda.  Neovisno u koje doba dana ili noći pristupate toj stranici, te pristupate li računalom, tabletom ili mobitelom, ona je dostupna i kroz jasan i pregledan dizajn pruža sve tražene kataloške informacije.

Kao što je to uobičajeno na katalozima i letcima, ali i na webu, jasno su istaknuti datumi kada su ponude aktualne. Katalog, odnosno letak može se pregledati online ili preuzeti na svoje računalo / mobitel u formatu .pdf, a da ga možete eventualno pregledavati kasnije bez trošenja interneta. Također, kada pregledavate letak možete ga podijeliti s vašim prijateljima i / ili pratiteljima na Facebooku ili ga pustiti na ispis ako imate printer.

 

Gdje možemo pronaći aktualan Muller katalog?

Digitalne online kataloge najbolje je tražiti na web stranicama tog prodajnog lanca. Tako i katalog Mullera možete pronaći online na službenom webu. Na početnoj web stranici odaberete opciju katalozi. Tu će se nalaziti aktualna ponuda letaka i kataloga online. Uvijek preporučujemo listati ili preuzimati katalog baš na web stranici Mullera jer samo tako ste u potpunosti sigurni da imate službeni katalog, da je ponuda aktualna i važeća.

Iz toga razloga ovdje ćemo staviti i poveznicu na aktualne ponude i kataloge Mullera koji su na njihovoj web stranici.

Pregledajte i / ili preuzmite aktualani Muller katalog => https://www.mueller.hr/katalozi/

Dakle, kataloge, odnosnu aktualnu ponudu i letak možete online putem pregledati, preuzeti, podijeliti ili ispisati 0-24 h.

 

Povijest Mullera

Početak ovog prodajnog lanca seže u 1953. godinu kada je osnovan u Njemačkoj. Danas imaju više od 800 trgovina u sedam zemalja među kojima je i Hrvatska. U Hrvatsku Muller stiže tijekom 2006. godine kada otvara prvu poslovnicu u Zagrebu.

Još jedna važna prekretnica dogodila se tijekom 2017. godine kada su kupili 55 poslovnica Kozma. Tako da u Hrvatskoj Muller ima ukupno 83 prodajna mjesta, što je iza Njemačke i Austrije najveći broj poslovnica u nekoj zemlji.

 

Asortiman

Kakvu god percepciju imali činjenica je kako Muller ima zaista velik asortiman različitih proizvoda. Pa tako npr. imaju u odjelima drogerija čak 50 000 proizvoda, u odjelu multimedije više od 40 000 proizvoda, u odjelu igračaka 20 000 proizvoda, u odjelu kućanstva 11 000 proizvoda, pa tako i čak u odjelu ručni rad preko 2000 proizvoda.

 

Kvaliteta

Kvaliteta proizvoda, kvaliteta prepoznatljivog izgleda prodajnog mjesta i odnosa prema kupcima od velike su važnosti. Važan im je dobar trend kontinuiranog razvoja pa tako i sami ističu da je tajna uspjeha u širokom asortimanu proizvoda, u ljubaznim zaposlenicima, u stručnoj podršci kupcima i naravno u povoljnim cijenama.

 

Priznanja i nagrade

Na svojim web stranicama navoda zaista impresivan niz nagrada i priznanja. Tu su razna priznanja i nagrade za kvalitetu proizvoda, za visoko povjerenje kupaca, za omjere cijene i kvalitete. Uz to, ovaj trgovački lanac ima pregršt nagrada kao poslodavac. Pa da ne nabrajamo dovoljno je istaknuti kako su čak treći najbolji poslodavac u 2021. godini prema istraživanju portala Moj posao.

 

Sve ponude i aktualne pogodnosti

Ako niste u blizini prodajnog mjesta onda svakako trenutačno važeće ponude i promotivne pogodnosti trebate provjeravati na web stranici trgovačkoj lanca ili na službenim društvenim profilima.

Imate li namjeru ići u kupovinu onda svakako odvijete malo vremena i provjerite koje su to aktualne pogodnosti u katalozima i letcima, a da možete planirati kupovinu. Jedno je sigurno, doista se isplati pratiti akcije jer određeni artikli mogu biti značajno povoljniji u odnosu na redovne cijene.

 

Sadržaj Muller kataloga i letka

Već smo konstatirali da Muller ima online dostupan digitalni katalog. Taj katalog je ustvari i letak koji bude raspoloživ u samim prodajnim mjestima. Nemojte zaboraviti, neovisno listate li online katalog ili tiskani letak uvijek to činite prije odlaska u trgovinu jer ćete si olakšati organizaciju i plan kupovine.

Što se samog sadržaja tiče, prva stranica letka ima jasno istaknute određene određene proizvode i ponude. Također, na toj prvoj stranici uvijek je jasno istaknut i vidljiv vremenski period aktualnosti ponude iz kataloga.

U nastavku online kataloga idu ponude iz odjela parfumerije, zatim odjela higijene i njege tijela. Onda je na redu tvz. Prirodni kutak koji promovira prirodne i ekološke proizvode.

Dalje je bio odjel s grickalicama, za slučaj da vam treba nešto iz tog asortimana ( a realno to nam uvijek treba..). I na kraju uz proizvode za njegu kose, na zadnjoj stranici, slično kao i na prvoj imamo istaknute ponude proizvoda iz različitih asortimana.

 

Zaključak za kraj

Apsolutno je neupitno da je Muller među popularnijim lancima u Hrvatskoj, uostalom broj prodajnih mjesta ide tome u prilog. Urednost trgovina, ljubaznost osoblja su svakako na dobrom glasu. Pored toga Muller je i poželjan poslodavac.

Sve to jasno vodi i ka tome da je Muller katalog, odnosno letak, jedan od najtraženijih. Sva sreća pa ovaj lanac vodi računa o kvaliteti svoje web stranice, a to znači da su vam novi katalozi s novim akcijama dostupni non stop. Pregledni, brzi, možete ih listati i preuzimati sa gotovo svih uređaja s kojima pristupate. Ako vam to nije dovoljno, onda možete otići do prodajnog mjesta preuzeti i tiskani letak.

Moramo napomenuti kako članak nije financiran niti bilo kako kompenziran od strane Muller trgovačkog lanca. I još moramo dodati kako neka istraživanja zaključuju da u pandemiji trošimo više i brže, pa onda nije na domet prije trošenja prolistati kataloge prodajnih mjesta i kupovati jeftinije. Provjerite i kataloge od trgovina Pepco, Konzum, Lidl, Plodine, Kaufland, Tommy i ostalih trgovačkih lanaca sve na jednom mjestu.


Ostavi komentar

Prije ostavljanja komentara pročitajte Pravila komentiranja i propise unutar čl. 94 Zakona o elektroničkim medijima.