Novi Lidl katalog s aktualnim ponudama i akcijama

novi lidl katalog

Lidl je vrlo popularni trgovački lanac sa širokom ponudom robe raznog asortimana i relativno povoljnim cijenama. Stoga nije ni čudno što su Lidl katalozi jedni od najtraženijih kataloga u Hrvatskoj.

Svaki tjedan možemo pronaći novi Lidl katalog s novim aktualnim ponudama prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Svakako je dobra ideja prije kupovine napraviti popis artikala koji su vam potrebni i zatim provjeriti tjedne ponude i akcije kako biste si mogli isplanirati kupovinu odnosno ostvariti uštede koje često mogu biti i dosta značajne.

 

Lidl katalozi

Aktualne tjedne akcije i ponude uvijek su pravovremeno ažurirane na stranicama trgovine. Iz osobnog iskustva mogu potvrditi da se nikad nije dogodilo da aktualan letak ne bude dostupan ili na vrijeme ažuriran.

Isto tako na svakom letku možete jasno vidjeti od kada počinje navedena ponuda i točno do kada ona traje. Obično su već na naslovnici najbolje i najpovoljnije akcije za taj tjedan.

Tu uvijek bude prehrambenih i raznih neprehrambenih artikala, kao npr. igrački, alata, odjeće i slično.

 

Gdje pronaći aktualan Lidlov katalog?

Katalog od Lidla možete pronaći na web stranicama prodajnog lanca. Preporuka je da ga tamo i uvijek provjeravajte jer ćete tako biti sigurni da se radi o ispravnom letku s aktualnom ponudom.

Ovo je poveznica na službene stranice Lidla gdje je uvijek dostupan i ažuran aktualan katalog kojeg možete listati ili preuzeti kao pdf datoteku.

Klikom na poveznicu prelistajte ili preuzmite novi Lidl katalog => https://www.lidl.hr/informacije-za-kupce/katalog

 

Povijest trgovačkog lanca

Prve Lidl trgovine u Hrvatskoj otvorene su prije 15 godine, odnosno tijekom 2006. godine. Trenutačno Lidl broje preko 100 prodajnih mjesta i zapošljava više od 3.000 zaposlenika. Ovaj prodajni lanac je isto tako vrlo popularan među zaposlenicima, te je gotovo uvijek u Top 10 najboljih poslodavaca i to upravo prema izboru zaposlenika.

Lidl je osnovan u Njemačkoj kao tvrtka za veleprodaju prehrambenih artikala. Puni naziv Lidla u Hrvatskoj je Lidl Hrvatska d.o.o. s adresom sjedišta u Velikoj Gorici.

 

Proizvodi

Kako i sami navode na svojim web stranicama, u Lidlu možete pronaći asortiman iz vlastitih robnih marki koje su samo i isključivo dostupne u tom trgovačkom lancu. Naravno, dostupan je i asortiman drugih popularnih i kvalitetnih robnih marki.

Najsvježije namirnice, odličan asortiman vina, veliki izbor smrznutih namirnica, kvaliteti izbor hrane za gotovo sve kućne ljubimce, sva moguća sredstva za čišćenje i dezinfekciju, veliki izbor alata i robe, i to sve po dostupnim i povoljnim cijenama.

 

Kvaliteta

Upravo kvaliteta asortimana, ali i odnosa prema kupcima, parterima, dobavljačima i zaposlenicima je nešto što definitivno ovaj prodajni lanac razdvaja u odnosu na ostale. Iz osobnog iskustva možemo vrlo lako uočiti način ponašanja i odnosa zaposlenika prema kupcima.

Također, određeni proizvodi su jednostavno vrlo kvalitetni i nisu dostupni u drugim prodajnim lancima. Urednost trgovina je uvijek odlična, rad na blagajnama je jako dobro raspoređen i čim se uoče redovi odah se aktiviraju ostale blagajne. Dodatno, Lidl posebno ističe važnost kvalitete svih proizvoda i želju za ispunjavanjem svih očekivanja od strane kupaca.

 

Certifikati i priznanja

Trgovački lanac brine se za sigurnost, kvaliteti ali i zaštitu okoliša. Zbog brige o važnosti prehrane, ima široku ponudu kvalitetnih proizvoda dobrih nutritivnih vrijednosti, ali i održivu društveno i ekološki odgovornu nabavu tih proizvoda.

Stoga su određeni proizvodi dodatno certificirani i/ili označeni raznim oznakama kontrole kvalitete, zaštite okoliša i sl. Pored toga ovaj lanac ima potvrdu izvrsnosti od međunarodnog instituta SGS zaduženog za inspekciju, provjeru, nadzor te ispitivanje  provođenja pandemijskih mjera.

 

Tjedne ponude i odlične akcije

Isplati se provjeravati online koji su artikli na akcijama. Svaki tjedan različiti artikli iz različitih asortimana su na akcijama i tada se zaista isplati kupovati, naravno ako vam trebaju ti artikli ili ako ste ih i inače planirali kupiti.

Stoga, uvijek provjeravajte što je kada na akciji, jer možete vidjeti što će biti na akciji idući tjedan pa da se strpite ako ste baš taj artikl trebali. Uvijek su dostupne aktualne akcije iz ovog tjedna i one koje nas očekuju tijekom idućeg tjedna.

To vam je uvijek dostupno online putem na web stranici na opciji Tjedne ponude i akcije.

 

Što sadrži Lidlov online digitalni katalog (Lidl letak)?

Dakle postoje online digitalni katalog, ali u većini slučajeva je to ujedno i tiskani letak koji bude dostupan na prodajnim mjestima. Obično se nalazi na blagajni ili na ulazu i izlazu iz prodajnog mjesta. Ako želite provjeriti ponudu na letku, a niste ga uspjeli pronaći možete zamoliti prodavače da vam daju primjerak. Svakako preporučujemo da prije dolaska u trgovinu provjerite aktualne ponude kroz gore već navedenu poveznicu.

Na početnoj stranici kataloga uvijek možete vidjeti aktualne ponude za istaknute odabrane ponude. U gornjem desnom uglu možete vidjeti točno kada počinje ta ponuda i kada završava.

Na prvih nekoliko stranica gotovo uvijek su artikli iz prehrambenog asortimana. Pa tako možete pronaći akcije na pekarske proizvode, na meso i ribu, zatim na mliječne proizvode, kolače, mahunarke, i razne ostale prehrambene namirnice. Sredina kataloga najčešće je rezervirana za neprehrambene artikle. Tu se može naći zaista svega, od sprava za vježbanje, odjeće, obuče, raznih elektroničkih alata i pribora, ormara, kuhinjskih pomagala i sl.

Postoji i poseban odjeljak koji se zove Super svježa, pa tu ima super svježe ponude pekarskih i mesnih proizvoda. Odjeljak Okusi zavičaja uvijek donosi zanimljivu gastro ponudu iz raznih dijelova Lijepe Naše. Nama omiljena rubrika koja se pojavljuje u zadnje vrijeme su recepti popularnog chefa Davida Skoke.  Stoga nije čudno što je ovaj letak tako popularan, zaista se svega u njemu može pronaći. I na kraju je obično super vikend akcija gdje možete pronaći aktualne ponude koje su dostupne samo tijekom određenog vikenda.

 

Za kraj

Lidl je jedan od najpopularnijih trgovačkih lanaca kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Njihov katalog je među najtraženijim katalozima. Osobno smo vrlo zadovoljni ovom trgovinom, imamo samo pozitivna iskustva.

Važno je napomenuti kako ovo nije plaćen članak niti imamo bilo kakve beneficije od strane Lidla zbog pisanja istog. Prema jednom istraživanju objavljenom krajem 2021. g. zbog ove pandemije kupci su skloni impulzivnijem kupovanju i često troše više. (1) Očito je samokontrola ključ za dobre kupovine i uštede.

Ono što mi radimo prije kupovine je popis potrebnih artikala. Zatim provjeravamo na katalogu što je i kada eventualno dostupno na tjednoj akciji, te prema tome planiramo kupovinu. Iz tog razloga nije loše provjeravati aktualnu ponudu na Lidl katalogu, katalogu Konzumakatalogu Plodina, katalogu Kauflanda ili katalogu Tommy-a.